Kompletna HIT usluga
po mjeri vaših želja

HIT Auto je kompanija koja posluje u okviru HIT Group-e, te svojim klijentima već više od 9 godina nudi kompletnu i vrhunsku uslugu u domenu uvoza i prodaje polovnih automobila. Povjerenje je ključ našeg uspjeha, a zadovoljstvo naših kupaca je prioritet. Našim kupcima smo omogućili da prije kupovine automobil odvedu na pregled po njihovoj želji, u ovlašteni servis ili kod ličnog majstora.  Uz kupovinu automobila našim kupcima dajemo GRATIS MALI SERVIS.

Ako u našoj ponudi ne možete pronaći automobil po mjeri vaših potreba, želja i budžeta, izaberite mogućnost naručivanja željenog vozila iz inostranstva u svega nekoliko koraka. 

Uvoz i prodaja

Uvozimo kvalitetna i provjerena vozila iz svih zemalja EU, te se u našoj ponudi nalaze isključivo vozila sa izmirenim svim troškovima uvoza. Kod nas kupujete ocarinjeno vozilo što podrazumijeva plaćenu carinu, PDV, homologaciju, te GRATIS prevod stranih papira na ime kupca. 

Zamjena staro za novo

Kako bismo Vam što više olakšali put do novog automobila nudimo vam uslugu zamjene starog vozila za neko od vozila iz naše ponude. Sve što je potrebno jeste da posjetite naš plac gdje ćemo izvršiti procjenu Vašeg automobila, te predložiti iznos za doplatu.

Prepis i registracija

Nudimo uslugu prepisa stranih vozila i registracije za sva vozila. Za HIT Auto vozila nudimo posebne pogodnosti prilikom registracije. Kod nas dobijate kompletnu uslugu od tehničkog pregleda do odlaska u SUP, kao i organizaciju i pomoć prilikom vađenja probnih tablica.

Prevoz iz zemalja EU

Našim kupcima nudimo mogućnost dostave kupljenog vozila na adresu bilo gdje u BiH, kao i uslugu prevoza automobila iz zemalja EU. Za automobile naručene iz inostranstva takođe vršimo kompletnu organizaciju prevoza i dostave vozila na adresu kupca.

Kvalitet potvrđujemo garancijom

HIT AUTO GARANCIJE

Kupovinom vozila kod nas dobijate garanciju na:

  • check svg Tehničku ispravnost i karoseriju;
  • check svg Da je na vozilu izvršen obavezan tehnički pregled;
  • check svg Kilometre, porijeklo, te pismenu garanciju 12 mjeseci na motor i mjenjač;
  • check svg Da je na vozilu izvršen obavezan tehnički pregled;
  • check svg Da je automobil legalan u zemlji i inostranstvu;
  • check svg Da je automobil ocarinjen i da su plaćeni svi troškovi i porezi.

Tražite novi automobil?

Provjerena i sigurna vozila

U HIT Auto ponudi vozila izaberite automobil koji u potpunosti odgovara svim Vašim potrebama.

passat 6 png image

Tražite pouzdan rent a car?

Uživajte u sigurnoj vožnji

Uvjerite se u odličan odnos cijene i kvaliteta, te rezervišite Vaš automobil već danas.

passat 6 png image